Forumindex OVP
Ett svenskt forum för modeller!
 
 Vanliga frågorVanliga frågor   SökSök   MedlemslistaMedlemslista   AnvändargrupperAnvändargrupper   Bli medlemBli medlem 
 ProfilProfil   Logga in för att läsa dina meddelandenLogga in för att läsa dina meddelanden   Logga inLogga in 


Ordningsregler!!! Få och enkla förhållningsregler!

 
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Vad är OVP Forum? Lite information
Föregående ämne :: Nästa ämne  
Författare Meddelande
BennyV78
Ordförande


Registreringsdatum: 20 mars 2007
Inlägg: 6471
Ort: Västerås

InläggPostat: 2007-03-22 23:38:58    Rubrik: Ordningsregler!!! Få och enkla förhållningsregler! Svara med citat

§1
Var vänlig! Uppför dig med god ton och var snäll mot de som vistas på forumet. Kan du inte uppföra dig artigt, välupfostrat och vara snäll så är du fel ute och hör inte hemma här. Kränkningar, påhopp, svordomar, förolämpningar riktade till personer bör omgående rapporteras till moderatorgruppen för vidare omhädertagande från oss.

§2
Undvik korta inlägg, skriv hela meningar och skriv inte bara ett ord, lägg heller inte bara in en smiley eller skriv "Fin modell". Skriv en eller helst ett par meningar istället! Undvik inläggsjakt, man kan tycka att alla modeller folk visar bilder på är fina, MEN, man behöver inte skriva enbart det i varje tråd. Vill du berömma en modell så skriv vad du gillar med den eller varför du gillar den. Annars blir det bara meningslösa inlägg som kommer att raderas.

§3
Vårda språket. Svordomar byts ut automatiskt. Använd god svenska och skriv enligt gramatiken efter bästa förmåga. Skriv med punkter och komman, allt detta för att underlätta läsningen för andra. Tänk på att formulera dig korrekt. Det du skriver kanske du tolkar på ett sätt för dig själv. Men tänk på att det skall läsas av andra som kanske inte tänker på just de ordbetoningar som du tänkt dig. De flesta meningar får olika betydelser beroende på hur de betonas, så tänk inte nyanseringar, tänk ord. Ett ord är vad det står för, inget annat oavsett hur du tänkt hur det skall uttalas eller betonas! Använd då smileys för att validera det du skriver, smileys är det skrivna ordets ansiktsuttryck.

§4
var konstruktiv! Skall du kritisera eller påpeka något så underbygg det med §3 i åtanke. Detta är inget tävlingsforum och alla ska kunna trivas här inne! Tänk på att andra människor besitter andra åsikter, kunnande och tänkande än dig själv och acceptera detta.

§5
Tänk på vad du postar och vart. Posta inte samma inlägg i flera trådar. Vill du ha hjälp med vart du skall posta så kontakta någon i moderatorgruppen om du är fundersam. Alla inlägg läses av de flesta så du behöver inte posta samma meddelande på fler ställen.

§6
Här på forumet så visar vi våra modeller. Det är kul att vissa vill köpa. Att bli överförtjust och vilja ha vissa modeller man ser är naturligt, men grundregeln är att:
Finns inte modellen på Tradera eller under rubriken "Säljes" här på formet så är förutsättningen att modellen inte är till salu".
Så därav är en förfrågan fullständigt onödig. Inlägg som innehåller förfrågan om man får köpa frågor kommer således att omgående raderas! Den som postat bilder på modellen är inte heller således skyldig att besvara en sådan fråga och kan aldrig anklagas för orätt om denne inte svarar!

§7
Synpunkter om vad vi moderatorer gör eller inte gör tas via PM!

§8
Dispyter och åsikter tas i PM eller mejlform och dryftas INTE öppet på forumet, se §1 och §3 och var konstruktiv!!!

§9
Skriv rubriken som en fråga så alla ser direkt att den är en fråga det handlar om! ANVÄND FRÅGETECKEN I RUBRIKEN!!!!!!!
Då vet läsaren att det ÄR en fråga i inlägget, och inte fakta eller bilder på objektet!

§10
Angående namnbyte på forumet så byter vi ej medlemsnamn för medlemmar, enda undantaget är om man vill börja använda sitt eget tilltalsnamn. Vi håller definitivt inte på och byter namn till olika modell- och serierbeteckningar då det bara är rörigt att hålla på så, speciellt då många yngre och oerfarna medlemmar byter favoritbeteckningar ett par gånger i veckan, så det blir ohållbart. Ena veckan vill man heta ex. "Ford TW30" och andra veckan "Ford TW35" detta finns det INGEN motivering till och är bara trams!
Men finns det särskilda motiveringar så är det vi Moderatorer som bestämmer och avgör, förfrågan mottages via PM, annars hänvisar vi till denna paragrafs två första meningar.

§11
Ladda gärna upp en avatar. Men kolla på forumet så att inte fler medlemmar avänder samma avatar för då kan lätt personer förväxlas om exakt samma bild används. Använder 2 personer samma avatar så är det den person som haft sin längst som får behålla sin.

Vid problem kontakta någon ur moderatorgruppen för vi kan ta bort felanvända avatarer för medlemmar som inte vill sammarbeta.
_________________
www.ovp.se
"Så ljuvt det är att göra ingenting, och sedan vila efteråt!"
www.instagram.com/bennys_modeller
Till överst på sidan
Användarens profil Skicka personligt meddelande Skicka e-post Besök användarens hemsida MSN Messenger
Visa inlägg nyare än:   
Skapa nytt ämne   Svara på ämnet    Forumindex -> Vad är OVP Forum? Lite information Alla tider är GMT + 2 timmar (svensk sommartid)
Sida 1 av 1

 
Hoppa till:  
Du kan inte skapa nya inlägg i det här forumet
Du kan inte svara på inlägg i det här forumet
Du kan inte ändra dina inlägg i det här forumet
Du kan inte ta bort dina inlägg i det här forumet
Du kan inte rösta i det här forumet


Skapa forum | Supportforum | Användarvillkor | Integritetspolicy | Cookiehantering | Kontakta oss |
Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Swedish translation by phpBB Sweden and Virtuality © 2003-2005
Sidan tog 0.05 sekunder att ladda.